Privacy beleid

< Terug

ONS BELEID

Bouvigne Wijnimport b.v. behandelt persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. Deze worden niet ter beschikking gesteld aan derden, tenzij Bouvigne Wijnimport b.v. daartoe wettelijk verplicht is, of als dit voor levering van de diensten van Bouvigne Wijnimport b.v. noodzakelijk is. Uiteraard voldoen wij aan de toepasselijke privacyregelgeving.

Als je persoonlijke gegevens aan ons verstrekt, dan worden deze gegevens in een bestand vastgelegd. Persoonlijke gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij dat noodzakelijk is om de bestelling uit te voeren of een prijs op te sturen. Het bestand waarin de persoonlijke gegevens zijn opgenomen, kan worden gebruikt om persoonlijke aanbiedingen te doen, tenzij je via de site aangeeft daartegen bezwaar te hebben. Het bestand kan ook worden gebruikt voor het maken van statistische analyses en persoonlijke analyses.

Wij maken verder gebruik van een statistisch programma dat registreert hoe vaak de Bouvigne Wijnimport-site wordt bezocht; via welke links dat gebeurt etcetera. Hiervoor gebruiken we 'cookies'. Dat zijn kleine bestanden die door je computer worden gedownload bij bezoek aan de Bouvigne Wijnimport-site. De gegevens die wij op die manier verkrijgen blijven anoniem. Deze functie kan eventueel uitgeschakeld worden.

Op de site van Bouvigne Wijnimport treft je een aantal links aan naar andere websites. Bouvigne Wijnimport b.v. kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met persoonlijke gegevens. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.