NO╔MIE VERNAUX - CABERNET SAUVIGNON

< Terug

NO╔MIE VERNAUX CEPAGEWIJN - CABERNET SAUVIGNON
Zondoorstoofde klassieker, met zuidfrans fruit, lichtstoer en karaktervol. Zwarte bessen, kruisbessen, cassis. Voor de iets pittiger dis.

NO╔MIE VERNAUX
Van kinds af aan als telg van een wijnmakersfamilie, was NoÚmie Vernaux gefascineerd door wijnstokken en wijngaarden en daarom stichtte ze in 1851 in Beaune haar eigen handelshuis in de Bourgogne, het wijnhuis dat vandaag de dag nog steeds haar naam draagt.
Als erfgename van een voor haar belangrijke familietraditie wijdde zij haar hele leven aan het verdiepen van haar eigen kennis en knowhow. Er wordt bij het handelshuis NO╔MIE VERNAUX nog steeds met de zelfde passie en gedrevenheid als toen gezocht naar wijnen die de verschillende aspecten van de appellations in de Bourgogne zo goed mogelijk weergeven.
Het wijnhuis NoÚmie Vernaux is nog steeds een zogenaamde ônÚgociantľeleveurö met ruime wijnopslagplaatsen en kelders in Beaune en omstreken, waar de grote Bourgognewijnen worden bewaard, eventueel gelagerd op eiken, met respect voor de traditie die hand in hand gaat met de vooruitgang .Naast de wereldberoemde CÚpagewijnen en de Ĺgewoneĺ Bourgognes worden ook wijnen uit Volnay, Savigny Les Beaune, Puligny Montrachet, Pommard, Meursault en Corton verhandeld.

CIGALE - CLASSIQUE CABERNET SAUVIGNON MERLOT