SAUVIGNON | BARREL SERIES

< Terug

CASAS DEL TOQUI
SAUVIGNON RESERVA
Sauvignon LEYDA VALLEY
Groen bleekgeel, hints van stro, tropisch fruit kruiden en grapefruit. Frisse zuren met een “smooth finish”...

Opgericht in 1994 door Château Larose Trintaudon, Haut-Médoc Bordeaux, in samenwerking met de Chileense familie Granella. De keuze van Château Larose Trintaudon destijds voor dit specifieke terroir in Alta Cachapoal ligt in de vele overeenkomsten met de bodem in de Haut-Medoc.

Na de grote aardbeving van 2010 is de winery volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De vermaarde wijnmaker Alfonso Duarte en zijn team beschikken nu over de nieuwste apparatuur voor de meest geavanceerde vinificatiemethodes.

Uitgebalanceerde aromatische wijnen, met volume en structuur, waarbij de verschillen tussen de druivensoorten en de diverse wijzen van opvoeding expressief in het glas komen. De missie is het maken van wijnen van het hoogste niveau, in harmonie met de natuur, waarbij het Terroir met haar specifieke druivenrassen de hoofdrol speelt.
Casas del Toqui heeft haar “roots” niet voor niets in Alto Cachapoal Valley maar heeft hiernaast ook wijngaarden in prestigieuze wijngebieden als Maipo, Leyda, Casablanca en Colchagua...

www.casasdeltoqui.cl
MANOIR GRIGNON - SAUVIGNON JOSÉ GALO Rueda Verdejo