SAUVIGNON | SINGLE ESTATE

< Terug

SAUVIGNON | SINGLE ESTATE
Sauvignon
Heerlijk levendig wit, licht mineraal, citrus en tropisch fruit.

Opgericht in 1994 door ChÔteau Larose Trintaudon, Haut-MÚdoc Bordeaux, in samenwerking met de Chileense familie Granella. De keuze van ChÔteau Larose Trintaudon destijds voor dit specifieke terroir in Alta Cachapoal ligt in de vele overeenkomsten met de bodem in de Haut-Medoc.

Na de grote aardbeving van 2010 is de winery volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De vermaarde wijnmaker Alfonso Duarte en zijn team beschikken nu over de nieuwste apparatuur voor de meest geavanceerde vinificatiemethodes.

Uitgebalanceerde aromatische wijnen, met volume en structuur, waarbij de verschillen tussen de druivensoorten en de diverse wijzen van opvoeding expressief in het glas komen. De missie is het maken van wijnen van het hoogste niveau, in harmonie met de natuur, waarbij het Terroir met haar specifieke druivenrassen de hoofdrol speelt.
Casas del Toqui heeft haar ôrootsö niet voor niets in Alto Cachapoal Valley maar heeft hiernaast ook wijngaarden in prestigieuze wijngebieden als Maipo, Leyda, Casablanca en Colchagua...

www.casasdeltoqui.cl